Η εταιρία μας

RS Consulting

Η RS Consulting, που ιδρύθηκε το 2014, συμπεριλαμβάνει όλα τα στοιχεία μιας νέας, σύγχρονης συμβουλευτικής εταιρείας που είναι έτοιμη να αναπτυχθεί. Κύρια φιλοδοξία μας είναι να προσφέρουμε πολύτιμες, ακριβείς και αξιόπιστες συμβουλές ώστε να ενισχύσουμε την απόδοση των πελατών μας και να τους οδηγήσουμε στην επίτευξη των οραμάτων τους.

Η έδρα της RS Consulting βρίσκεται στην Αθήνα. Στην ομάδα υπάρχει συνδυασμός και από έμπειρους συνεταίρους που παρέχουν την τεχνογνωσία και από νέους συνεργάτες που είναι έτοιμοι να φέρουν ολοκαίνουριες ιδέες και εργαλεία. Οι γνώσεις και ο καινοτόμος τρόπος σκέψης βρίσκονται σε ισορροπία εξασφαλίζοντας γρήγορες συμβουλές υψηλών προδιαγραφών και προσαρμοσμένες λύσεις που εγγυώνται την επιτυχία των πελατών μας.

Οι συμβουλευτικές μας υπηρεσίες επικεντρώνονται στην Ανάπτυξη της Απόδοσης της Επιχείρησης και τη Διαχείριση & Σχεδιασμό Έργων στον τομέα της κατασκευής, του περιβάλλοντος και της ενέργειας.

Όραμα

Να αποτελέσουμε το «σκαλοπάτι» προς την επιτυχία των πελατών μας.

 

Το όραμά μας είναι η παροχή αξιόπιστων και υψηλής ποιότητας συμβουλών και λύσεων που κάνουν τη διαφορά και βοηθούν τους πελάτες μας να επιτύχουν την αποστολή τους με τον σωστό τρόπο.

 

Πιστεύουμε πως ο ρόλος μας δεν είναι μόνο η παροχή υπηρεσιών που μπορούν να κάνουν πράξη ένα έργο με την εμπειρία και τις γνώσεις μας αλλά και η δημιουργία γερών θεμελίων μέσω νέων ιδεών και προσεγγίσεων και μιας νοοτροπίας που επικεντρώνεται στην ενίσχυση της απόδοσης των πελατών μας. Είτε οι πελάτες μας χρειάζονται απλώς μια φιλική συμβουλή είτε ολοκληρωμένη διαχείριση ενός έργου, είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής αξίας και να αποτελέσουμε το «σκαλοπάτι» προς την επιτυχία τους

Οι άνθρωποί μας

Η ομάδα μας αποτελείται από ανθρώπους με υψηλό υπόβαθρο εκπαίδευσης αλλά και εφαρμοσμένη εμπειρία στο εργασιακό περιβάλλον.

Οι σύμβουλοί μας είναι επαγγελματίες με κίνητρο, που εστιάζουν σαφώς στο να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των πελατών.

Πιστεύουμε ότι οι άνθρωποί μας κάνουν την εταιρεία μας και έχουμε επενδύσει σε άτομα αξιόπιστα, έξυπνα, που μπορούν να διαβεβαιώσουν την επιτυχή περάτωση οποιουδήποτε έργου μέσω της αφοσίωσης και της σκληρής δουλειάς τους.
Οι συνεργάτες μας καταφέρνουν να διατηρούν την καινοτόμο σκέψη τους και δίνουν μια νέα, σύγχρονη προοπτική σε κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζουν.

Αυτό αναπόφευκτα οδηγεί σε υψηλότερες επιδόσεις και ποιοτικά αποτελέσματα. Κυρίως όμως, καταφέρνουμε να κατακτούμε κάθε πρόκληση και να διαβεβαιώνουμε ότι ο πελάτης μας θα επιτύχει.

Αξίες

Ακεραιότητα

Εκτιμούμε πολύ την καλή αγωγή και θεωρούμε πως οι αξιόπιστες μέθοδοι που υλοποιούνται σε όλα μας τα έργα έχουν εξέχουσα θέση στην εταιρεία μας.

Εμπιστοσύνη

Οικοδομούμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας εξασφαλίσοντας ότι καλύπτουμε & υπερβαίνουμε τις προσδοκίες τους.

Ομαδική εργασία

Ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους μας να εργάζονται με ομαδικό πνεύμα για τη μεγιστοποίηση της αποδοτικότητάς μας.

Ποιότητα

Αφιερώνουμε χρόνο στην παροχή ποιοτικών αποτελεσμάτων και όχι στην απλή διεκπεραίωση της δουλειάς σεβόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας.

Περιβάλλον

Υιοθετούμε μεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον για να ελαχιστοποιήσουμε το οικολογικό μας αποτύπωμα

Πάθος

Σε κάθε έργο καταπιανόμαστε με αυτό με τις δυνάμεις μας και με το πάθος να κερδίσουμε για να εκπληρώσουμε τους στόχους του πελάτη μας

Υπεροχή

Βελτιώνουμε συνεχώς εξασφαλίζοντας τεχνική και επαγγελματική υπεροχή στις υπηρεσίες μας.

Βιωσιμότητα

Στόχος μας είναι να προάγουμε τη βιώσιμη ανάπτυξη και βιώσιμες επιχειρηματικές λύσεις.

Οικονομικές καταστάσεις ανα έτος: